06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Deze prachtige creatie is verkregen door gebruik te maken van Keratine  extensions van Indian Gold.

Indian Gold is echt een  TOP  merk!

De haren die verwerkt worden in de Indian Gold producten hebben het Triple-A kenmerk. De haren worden in de fabriek met een eigen gepatenteerd systeem ontkleurd, waarbij geen chemische stoffen worden gebruikt, het proces van donker naar  lichte extensions kan wel tot 3 weken inbeslag nemen. Door deze langzame chemi-vrije behandeling houd het blonde haar van Indian Gold zijn kracht en vitaliteit, en daarbij de volle blonde kleuren.

Ook wat aanspreekt aan dit exclusieve merk is dat zelfs zeer licht blond haar extensions, in de Tight Curly variant, na 4 maanden intensief dragen nog prachtig mooi is blijven.

Echt ongelofelijk

Ook het omvormen van het haar gebeurt op een zeer milde wijze zonder gebruik van enige schadelijke chemische stoffen, maar door gebruik van de Hetestoom methode, zonder schadelijke permanent vloeistoffen.

Het aanbod in texture en kleur maakt de keuze naar Indian Glod ook erg aantrekkelijk. indian Gold biedt vijf texturen aan, van Straight tot Tight Curly, en daarbij nog 5 bevestigingssystemen en vele uiteenlopende prachtige kleuren.

Voor en na van een Indian Gold behandeling, Prachtige Texture , en kleur nuace, zeer volle bos met 75 extensions.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *