06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Het hebben van haarextensions klinkt in vele opzichten als een ideale uitkomst bij een wens van vol langhaar. Maar zijn er ook gevallen waarbij haarextensions beter kunnen worden afgeraden?

Gelukkig komt het niet vaak voor dat haar extensions volledig onmogelijk zijn.

Haarextensions afraden bij dun haar?

Plaatsen van haarextensions bij zeer weinig haar is echter af te raden. Dan spreken we over bijna kaalheid. Buiten dat de extensions erg zouden opvallen is er de kans dat de bondings te zwaar zijn voor het geringe eigen haar. Deskundig advies van een professional is daarom aan te raden. In dat geval zou haartransplantatie een uitkomst kunnen bieden.

In het geval dat er spraken is van normaal dun haar, is het zeker mogelijk om extensions te plaatsen.Dit geeft vaak een echt “Wouw effect”. Soms passen we de extensions aan , door ze te halveren. Mensen met dun haar die extentions laten zetten willen vaak ook niet meer anders. Eigelijk zijn dit de mooiste resultaten.

Haarextensions afraden door te kort haar?

Voor een passend resultaat moet het eigen haar zeker 15-20 centimeter lang zijn. Deze lengt is nodig om de haar extensions mooi in het eigen haar te laten weg vallen. De extensions worden doormiddel van vakkundig knippen, en snijden in een natuurlijk geheel verwerkt. Bij te korthaar zou de ruimte voor de  overloop ontbreken.

 

Dus extentions onmogelijk bij kort haar? zeker niet, eventueel kan wat geduld nodig zijn voor een mooi resultaat.

Haarextensions afraden bij DIK haar?

Volledig afraden van extensions bij dik haar, is overdreven. Het geeft wel wat uitdagingen, zeker als het aan de korte kant is (15 -20 cm) . Om een mooie overloop naar lang haar te maken zullen er veel extensions nodig zijn. Bij dik haar heb je zeker 150 extensions nodig .

Bij dik haar is goed vakkundig haarextension advies essentieel.

Te zwak haar voor haarextensions.

Mensen zeggen wel eens, dat hun haar niet geschikt zou zijn voor haar extensions. De lengte kan wel eens wat geduld vragen, om het net iets langer te laten worden voor een mooi resultaat. Maar te zwak haar, kom ik eigenlijk nooit tegen. De haarextensions worden dan ook vlak bij de aanzet gezet (bij het nieuwe haar) waar het haar het sterkst is.

Het eigen haar is op die plek het minst vaak geverfd, en het minst beschadigd door de externe elementen.

Beschadigende extensions?

Bonding extensions beschadigen het haar absolute niet, mits het door een professional word geplaatst. Ook na het verwijderen van de extensions is het eigen haar onbeschadigd. Bij verkeerd onvakkundig plaatsen van de extensions kan er wel schade aan het eigen haar ontstaan.

Verkeerde Geplaatsten extensions zitten te dicht bij de de hoofdhuid, er zijn te grote of te kleine eigen haar plukjes gebruikt. Wat een veel voorkomende fout bij extensions plaatsen, is dat de extensions tijdens het plaatsen omhoog word getrokken. Door het omhoog plaatsen van de extension hangt de pluk alleen maar aan de bovenste haren van het opgenomen haar. Dit kan irritatie opleveren en het bovenste haar van het plukje kan dan afbreken.

Daarom is het belangrijk voor een mooi resultaat en behoud van het eigen haar, om extensions alleen door  gediplomeerde extensionstylisten te laten zetten.

Voor Deskundig Advies neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *