06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Wat is nu het verschil tussen Botox Hair en een Keratine behandeling?

beide behandelingen zijn herstellend en voedend voor het haar, beide behandelingen geven glans en verminderen pluis en zijn tot en met 4 maanden merkbaar in het haar.

Toch zijn er verschillen in de behandelingen:

Keratine behandeling

Een keratine behandeling maakt het haar glad en makkelijker stijl. Het geeft het haar een super glans. Voor mensen die stijler en glad haar willen is deze behandeling een zegen.

De Keratine behandeling van Softliss Vult het haar op waar er inperfecties aanwezig zijn.

De keratine behandeling word om het haar geseald, dit zorgt voor die stijle look, maar ook word het haar verzwaard. De verzorgende deeltjes vullen aan waar nodig, en sluiten zich om het haar heen als een beschermende laag. Softliss Keratine behandelingen is dat deze volkomen veilig is zonder schadelijke stoffen zo als Formaldehyde.

Botox Hair

Deze verzorgende behandeling is een diep voedende en herstellende behandeling.

Het zorgt voor gezond, bewegend, soepel en zeer handelbaar haar, dat glanst en minder snel puist. Dat laatste is vooral te merken in vochtig weer.

Na een behandeling met Botox Hair is haar stylen in de ochtend een makkie.

Deze behandeling werkt in elk soort haar anders, maar is vooral aan te bevelen bij klanten die hun natuurlijke structuur willen behouden en willen perfectioneren.

Het grootste verschil met een Keratine behandeling is dat het haar niet word verzwaard, door dat het product van tussen de schubben laag het haar dicht sealt en niet er omheen. Hier door blijft het waar beweeglijk en licht.

Neem contact op voor een passend advies


Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *