06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Vandaag kwam Renate bij Lokkie Looks voor de Extension Check-Up. Het is meer dan 8 weken geleden dat de extensions er bij haar in zijn gezet.

Wat voor Extension behandeling was er gedaan?

Bij Renate heb ik 50 extensions van 40 cm gezet met de kleur 101 van Greathair. Zij had die extensions zelf al aangekocht. Haar wens was om haar haar zo lang mogelijk te laten, maar wel mooi aangesloten. Renate heeft gekozen om maar met 50 extensions te verlengen en gezien haar wens was dat ook prima te doen.

Wat gebeurt er bij een Extension Check-Up?

Bij de Extension Check-Up kijk ik alle extensions na of ze nog stevig zitten, en of er geen spanning op het eigen haar staat. Ook kijk ik of de bondjes nog mooi stevig zijn en niet poreus of week zijn geworden. Het model word des gewenst wat bij gewerkt en de haren die van nature verloren zijn en vast zitten in het bondje knip ik weg, dit zo dat er geen kwastjes ontstaan.

Hoe was de staat van de extensions bij Renate na meer dan 8 weken?

Bij Renate zag het er allemaal nog goed uit, er waren een paar extensions uitgegleden die ik weer heb terug geplaatst, en ze had na genoeg geen kwastjes. Ze was nog helemaal tevreden met het kapsel en de lengte dus daar hebben we niets aan gedaan.

Ik heb aan de hand van de staat van de extensions en de haar groei een inschatting gemaakt hoe lang ze nog met haar extensions kan doen. En omdat dit er nog zo goed uit zag, kan ze er zeker tot het einde van de 4 maanden mee vooruit. Na nog wat verzorgings tips heb ik haar haar met de Chi in model gebracht.

Ik vind het belangrijk dat de klanten van Lokkie Looks blij zijn met hun haar, dus de Extension Check-Up is helemaal Gratis.😊

Annemieke

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *