06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Keratine extensions, of wax extensions wat ze ook wel worden  genoemd, zijn individuele plukjes haar die doormiddel van een warmte-tang aan het eigen haar wordt bevestigd.

De keratine wordt gesmolten op 180 C en net als kaarsvet om het eigen haar gelegd. Hierdoor is de plaatsing van de extensions vrij te varieren. Zo kan je met kleur en structuur spelen. met de positie van de extensions is ook van alles mogelijk. Is de wens het haar een bepaalde manier te dragen? dan wordt er met plaatsing rekening mee gehouden.

Indien de extensions door een professionel wordt gelaatst, kunnen de extensions onbezorgd gedragen worden. Wel is het zo dat niet ieder haar en situatie geschrikt voor keratine/wax extensions is, dus goed advies van een deskundige is genoodzaakt.

Er zijn vele merken haarextensions, de extensions die Lokkie Looks aanbied zijn allen van goede tot excellente kwaliteit, met een perfecte prijs kwaliteits verhouding. de aangeboden extensions varieren van kleur, structuren, lengte en ook zijn ze verschillend in bondings dikte.

Door een vooraf deskundig advies, zorgt Lokkie Looks er voor, dat u met de extensions die bij u past de deur uit loopt.