06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Het is al weer bijna 3 jaar geleden dat ik met het idee stoeide, mijn oude vak en dus ook mijn groeiende hobbie uit te breiden. Het was heel onschuldig opgekomen, met eerst iemand die vroeg of ik wat extensions bij haar wilde plaatsen. Dat groeide al snel uit tot een paar meer. Na 2 jaar zat er meerdere keren per week mensen in de woonkamer voor extensions. Het was een gezellige boel. Maar praktisch was het niet. September 2019 hebben wij de knoop doorgehakt en wonen we nu in Rockanje, met een spliksplinter nieuwe Salon naast het huis. Nog een paar aanpassingen en het is helemaal af.

Ook heb ik wat behandelingen kunnen uitbreiden, zo doe ik nu ook uitgroeien bijwerken, en verkoop ik wat producten die ik zelf erg fijn vind.

Ook heb ik de mogelijkheid om in het weekend en Savonds afspraken in te plannen, doordat de salon over perfecte licht bronnen beschikt. Wel moet ik altijd rekening houden met mijn andere baan in de zorg, ik vind het heerlijk de combinatie met het creatieve werk in de Salon. Maar als we de agendaś naast elkaar leggen vind ik altijd wel een mogelijkheid.

knip prijslijst

Ook een behandeling die ik langzaam aan het aftasten bent is de knipbehandelingen. Iets wat ik ook graag doe. Deze zal ik wel altijd om de lange extension en verzorgings behandeling plannen. Gezien ik niet zo bekend sta als kapster, ben ik dat wel degelijk. 5 diplomaś heb ik daar voor behaald: waaronder mijn Dames en Heren Diploma, toch ook wel iets om trots op te zijn.

Ik vind het een gezellige plek geworden, met een barretje en gezellige lampjes, er is altijd een kopje koffie, thee of een glaasje fris voor het grijpen. Over een aantal weken gaat het in de kerst sfeer gebracht worden, gezellig knus !!

Lokkie Looks Hair Salon

Ik zou zeggen stuur mij een berichtje en dan verwelkom ik je binnenkort bij mijn nieuwe stekkie: “Lokkie Looks Rockanje“!!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *