Whatsapp

06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Di-za: 10:00 - 17:00u

Weave Extensions

Weave extensions zijn stroken haar die bij Lokkie Looks op 2 verschillende methodes bevestigd kunnen worden: op de LA weave methode (met micro ringen) of op de HA!R methode (natuurlijk rubber).

Grote voordelen van een weave dragen is, dat er meteen een hoop volume en lengte ontstaat. De comfort van het dragen en de geringe stress op het eigen haar door de verdeling van het gewicht, zijn daarbij ook duidelijke plus punten.

Silkhair is de kunsthaar die wij naast het Human hair aanbieden, heeft deze zelfde voordelen.

Maar anders dan de HumanHair Weave, wordt een Silkhair weave ter plekken op kleur gemengd en ambachtelijk geweven. Voordeel van een Silkhair weave is dat het haar lang mee gaat en dat het kapsel weinig onderhoud vraagt.

”altijd goed zittend haar”

Bonding Extensions

Een haarverlenging met bondings wordt ook wel wax- of keratine extensions genoemd. Aan de bovenkant van de extension, wordt met behulp van een warmtetang, gesmolten Keratine met de haar extension aan het eigen haar bevestigt. Het grote voordeel is dat alle extensions mooi over het hoofd verdeeld zitten. Overleg wel met de extension-specialist of deze methode bij u past, deze methode is niet voor elke haarsoort geschikt.

Tape extensions

Tape extensions zijn het meest geschikt voor een volume of een geringe verlenging van het haar. Door de dunnen bevestiging is het nauwelijks te traceren. Daarbij heeft het een hoog draag comfort door de gelijkmatige verdeling van het gewicht op de tape. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn zeer vlot te plaatsen. Tape extensions zijn tot 2 maal te Herplaatsen. Deze methode is vooral geschikt voor dun en fijn haar. Tape extensions worden ook geregeld gecombineerd bij het dragen van weave extensions, dit om bepaalde zones extra volume te geven.