Email

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Bonding Extensions

Dit zijn de individuele extensions, afzonderlijke plukjes haar die aan het eigen haar worden vastgemaakt met een warmte tang, of door middel van micro- of nanoringentje. Deze methode kan tot 3 a 4 maanden lang gedragen worden, daarna moeten de extensions verwijderd worden.

Read More   of  Read More Micro/Nanorin

Hair Weave

Hair Weave/of weft, 1 of meer banen haar die bij de aanzet van het haar worden vast gezet. De weft wordt bevestigd met microringen. De weft kan meerdere malen herplaatst worden waardoor deze methode voor langer draag plezier zorgt, en op ten duur vriendelijk is voor de portomonee.

Read More

Tape extensions

Tape extensions zijn strookjes haar die aan de aanzet van  het haar op elkaar worden bevestigd. dit resulteert in een vrijwel ondekteerbare haar bevestiging. Deze methode is zeer geschikt voor zeer fijn en dun haar.

Read More

Extension service

Vooraf Advies

Voor de behandeling wordt de extension klant eerst uitgenodigd voor een advies afspraak, belangrijke punten zijn:

  • Wens van de klant
  • kwaliteit van het haar
  • inplant van het haar
  • ervaring met haarextensions
  • haardracht en activiteiten van de klant
  • uitgaven bereidheid
  • kleur en  structuur van  het haar
Prijs bepaling

Samen met de klant wordt er gekeken welke kwaliteit en systeem  haarextensions er bij haar past, en of het gekozen  merk ook de eigenschappen bezit die voor de klant belangrijk zijn. De prijs kan soms een rol spelen in de keuze van het merk en/of extension systeem. houdbaarheid en/of herplaatsbaarheid is daarbij ook een afweging.

Lokkie Looks brengt alle kosten in kaart, van de aankoop van de extensions en de behandeling. De extensions worden  na de aanbetaling speciaal naar wens besteld.

Behandelings datum

Over het algemeen is de bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen in huis, en plannen we de afspraak 1 week na bestellen. Afhangend van het gekozen plaatsingssysteem en de hoeveelheid extensions duurt de behandeling 1,5 tot 3,5 uur. wel moet er rekening gehouden worden met feit of er nog extensions verwijderd moeten worden vooraf.

De behandelings datum word samen met de salon agenda afgestemd op de wens van de klant. Op afspraak kan er ook sávonds en in het weekend afspraken gepland worden.

Tijdens behandeling

Tijdens de behandeling krijgt de klant een  heerlijk kopje koffie, thee of glaasje fris, lunchmag de klant evt zelf meenemen of bestellen. Er is tijdens de behandeling  gelegenheid om naar het toilet te gaan.

Gedurende de behandeling krijgt de klant uitleg over de verzorging, hanteren en styling van de extensions. Na  het zetten worden de extensions in model geknipt of gesneden, en met de nodige stylingsproducten in modelgebracht.

Service Check-up

Na het de deur uitstappen met de nieuwe lokken, stop de service van Lokkie Looks niet. Bij de aller eerste keer van het dragen van extensions stellen we een extension check-up voor, bij bonding extensions is dat na zo ongeveer 8 weken.

Tijdens de Check-up, kijken we naar de staat van het haar, de extensions, hoe het gaat met de verzorging en of er nog aanpassingen behoeven. Daarna wordt er een inschatting gemaakt over, na hoelange tijd de extensions verwijderd moeten worden. Bij alle systemen geld: indien er een probleem voordoet voor de helft van de draagduur, neem contact op en volgt er in de meeste gevallen een serviceonderhouds afspraak.

Nieuwe afspraak

Een nieuwe afspraak voor bonding extensions worden zo na 3,5 tot 4 maanden gemaakt, indien u nieuwe extensions of gerebonden extensions wil laten plaatsen maar er moeten eerst oude verwijderd worden, krijgt de klant korting op het verwijderen van daarvan. Ook is het mogelijk om afspraken vooruit te plannen.

Neem  gerust contact op.