06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Botox Hair Weatherproof

Super verzorging en meteen goed bescherming voor de genadeloze zomerzon! En miezert het een dag, geen probleem, na een behandeling met Botox Hair is Pluis bij miezer verleden tijd

Botox hair in Krullend haar

Voor de behandeling voelde Rianne haar haar hard en droog aan. Ook vertelde ze dat het haar vaak weerbarstig was, 2 weken na haar behandeling koppelde ze terug, dat ze haar haar veel makkelijker in model krijgt. Ook had ze haar krullen ,zo als beloofd weer terug.

Botox Hair in Lang haar

Rinske Heeft heel mooi lang haar, het hoort bij haar identiteit. Ze was bang dat haar slag weg zou blijven door de behandeling. Haar haar is nu veel gezonder het straalt en ook kwam haar slag weer terug.

Makkelijker stylen.

Deze dame laat haar haar eens in de 2 weken glad föhnen door de kapper, dat zal nu niet meer nodig zijn, door het simpel droog te föhnen met een bostel zo als op de Na foto zal het al prachtig glad zijn te dragen.

Met stijltang.

Sharona Styled elke ochtend haar haar met de sryltang, zij vertelde mij dat ze nu haar haar veel minder vaak hoeft te stylen en dat ze vaak s’morgens zo de deur uit kan.

Ook met krullen

Botox Hair maakt het haar niet blijvend stijl, de eigen slag komt na een paar weken weer terug, ook is het haar dat behandeld is met Botox Hair gewoon en makkelijk te krullen.

Bij zeer krullend haar

Een Keratine behandeling kan het haar handelbaarder en steiler maken, ook al heb je in de regen gelopen de krulletjes springen niet terug.

Botox Hair krullend haar

Botox Hair maak krullend haar handelbaar en houd pluizig haar in toom.