06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

 

Waarom haarextenison? Deze vraag is voor velen verschillend te beantwoorden. Niet iedereen heeft de haardos die ze zouden willen. In de Kapsalon is het een veel gehoord beklaag. Meeste mensen zijn niet te vrede met de dikte van hun haardos. Het halen van de ideale haar lengte bij de klant word niet bereikt, wat ze ook proberen.

Het eindeloos proberen het haar laten groeien, puntjes bijknippen, vitamine B complex slikken, hoofdhuid massages, en andere haargroei middeltjes…. het heeft maar weinig baat gehad op de dikte en de lengte van de haardos.

 Haarextensions, Voorkom radicaal kortknippen

De kans zit er in dat door ergernis het haar word afgeknipt in de hoop van een beter kapsel. Vaak krijgen vrouwen daar later spijt van. Sommige mensen voelen zich niet vrouwelijk met kort haar, of vinden het zichzelf niet mooi staan. gezien het haar maar 1 tot 1,5 centimeter gemiddeld groeit per maand , kan het wel meer dan 1,5 jaar duren voor dat het haar een redelijke lengte heeft.

Veel mensen hebben van nature minder haar groei op de hoofdhuid per vierkante centimeter, maar ook de diameter van de haar zelf kan zorgen voor een  geringe haardos. 50 % van de vrouwen krijgt in de loop van de jaren met vermindering van haar aantal te maken. Dit proces gaat over het algemeen heel geleidelijk.

Daarom Haarextensions

Het plaatsen van Haarextensions kan een goede uitkomst bieden. Het plaatsen van zo 50-75 extensions geeft al een volle bos. Voor haar verlenging bij fijn haar heb bij 75-100 extensions, haar om van te dromen.

Een volle haar dos kan je een flinke zelfvertrouwings boost geven. Eindelijk die volume, dikt en/of lengte waar je altijd naar verlangt hebt. En het zit echt aan je vast, dus voelt helemaal van jezelf. Sporten, naar de sauna, zelfs zwemmen is geen probleem.

Het mooie is… behalve dat je haar mooi vol en /of langer is, zal niemand zien dat het Haarextensions zijn.

 

Maak geen overhaastige  beslissingen en vraag  naar de mogelijkheden bij Lokkie Looks Haarextensions

Neem gerust contact op, of stel je vraag via het contact formulier.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *