06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Sinds Juni 2022 mag Lokkie Looks zich trotse CURLSYS® Salon noemen.

CURLSYS® is een specifieke methode voor het knippen van krullend haar. Het is een gepatenteerde kniptechniek die is ontworpen om de natuurlijke textuur van krullend haar te verbeteren en de vorm van de krullen te optimaliseren. CURLSYS werd ontwikkeld door Brian McLean, een bekende kapper uit het Verenigd Koninkrijk.

De CURLSYS® methode maakt gebruik van een speciale kniptechniek waarbij het haar in kleine secties wordt verdeeld en individuele krullen worden beoordeeld en geknipt op basis van hun natuurlijke patroon. Deze benadering is bedoeld om de natuurlijke veerkracht van krullend haar te behouden en tegelijkertijd de vorm en definitie van de krullen te verbeteren.

De CURLSYS® techniek is populair bij mensen met natuurlijk krullend haar omdat het gericht is op het maximaliseren van de schoonheid van krullen zonder dat het haar zijn natuurlijke textuur verliest. Het is belangrijk om een getrainde en ervaren kapper te vinden die bekend is met de CURLSYS® techniek om de beste resultaten te behalen.

Omdat CURLSYS® een gepatenteerde kniptechnologie is, moet deze elke 2 jaar zorgvuldig opnieuw getoetst en getraind worden door de oprichters van CURLSYS®.