Whatsapp

06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Di-za: 10:00 - 17:00u

Wie en Wat is Lokkie Looks?  

Sommige noemen mij perfectionistisch, dat klopt ook wel. Ik haal alles uit de kast om een geweldig resultaat te behalen.

Het is de dankbaarheid van de klanten en het metamorfose effect van de behandelingen wat dit werk zo fantastisch maakt. Daarbij vind ik al de aangeboden behandelingen ontzettend leuk om te doen. Ik heb daar echt plezier in. 

Naast de Salon, werk ik ook in de zorg, wat ik in de NAW uren doe, Ik vind de combinatie: het creatieve van de Haarsalon en het mensen helpen in de Spoedzorg een super combinatie.

Begin 2018 ben ik zelfstandig begonnen met adviseren, plaatsen en bewerken van haarextensions. Haarextensions opleiding heb ik genoten in mijn loopbaan toen ik als Topstyliste- Salonmanager werkten bij een grote kappersketen. Het up to date houden van de technieken vind ik erg belangrijk, daarom is regelmatig deelnemen aan nascholing een must voor mij.

Het geeft een echte kick als ik de klant helemaal trots op hun lokken de deur uit ziet gaan”

Ik heb mijn aanbod ondertussen al weer wat uitgebreid met speciale haarverzorging behandelingen, zoals : BotoxHair, KeratineHair en ook sinds 2021 de Speciale krullen kniptechniek CURLSYS® van Brain Mclean. Mijn kennis over haar is zeer uitgebreid, ik kan mensen zeer deskundig advies en uitleg geven. Alleen een passende behandeling zal ik mijn klant aanbevelen.

Annemieke Mulder Eigenaresse Lokkie Looks| Krullen en Extensions

Wat is Lokkie Looks ?

Lokkie Looks is een gezellige Haarverzorgings Salon waar hoofdzakelijk gespecialiseerde behandlingen aangeboden worden.

  • BotoxHair, KeratineHair en Olaplex herstel Behandelingen
  • 3 Soorten haar verlengings mogelijkheden
  • Krullenknip Behandelingen CURLSYS®

Omdat dit lange behandelingen zijn wordt er enkel op afspraak gewerkt, zodat er voor elke klant de tijd en aandacht is die ze verdient.

 

Waar vindt je Lokkie Looks?

Rockanje aan zee!

Lokkie looks is sinds zomer 2020 gevestigd in Rockanje.

U kunt per e-mail, Messenger of via Whatsapp contact opnemen. Lokkie Looks staat voor u klaar om uitleg te geven over de behandelingsprocedure en eventuele vragen te beantwoorden. Indien wenselijk kan u een adviserings- afspraak met Lokkie Looks maken.

Ik kijkt er naar uit iets van u te horen!

Contact