06-45162311

E-mail

https//lokkielookshaarextensions@gmail.com

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Wie en Wat is Lokkie Looks? 

Onze Top en Haarspecialiste:                                                   

Sommige noemen mij perfectionistisch, dat klopt ook wel. Ik haal werkelijk alles uit de kast om een geweldig resultaat te behalen.

Het is de dankbaarheid van de klanten en het metamorfose effect van de behandelingen wat dit werk zo fantastisch maakt. Daarbij vind ik al de aangeboden behandelingen ontzettend leuk om te doen. Ik heb daar echt plezier in. 

“Het geeft een echte kick als ik de klant helemaal trots op hun lokken de deur uit ziet gaan”

Begin 2018 ben ik zelfstandig begonnen met adviseren, plaatsen en bewerken van haarextensions. Haarextensions opleiding heb ik genoten in mijn loopbaan toen ik als Topstyliste- Salonmanager werkten bij een grote kappersketen. Het up to date houden van de technieken vind ik erg belangrijk, daarom is regelmatig deelnemen aan nascholing een must voor mij. Ik heb mijn aanbod ondertussen al weer wat uitgebreid met speciale haarverzorgingsbehandelingen zoals BotoxHair, en ook de Speciale Krullen kniptechniek CurlSys van Brain Mclean staat binnenkort op de kaart. Mijn kennis over haar is zeer uitgebreid, ik kan mensen zeer deskundig advies en uitleg geven. Alleen een passende behandeling zal ik mijn klant aanbevelen.

Annemieke

Wat is Lokkie Looks ?

Lokkie Looks is een gezellige Haarverzorgings Salon waar hoofdzakelijk gespecialiseerde behandlingen aangeboden worden.

  • BotoxHair, KeratineHair en MagicHair Behandelingen
  • 4 Soorten haar verlengings mogelijkheden
  • Krullenknip Behandeling

Omdat dit lange behandelingen zijn werk ik op afspraak, zo dat ik voor elke klant de tijd kan nemen die zij verdient.

Naast mijn Salon, werk ik ook in de zorg, wat ik in de NAW uren doe, Ik vind de combinatie: het creatieve van de Haarsalon en het mensen helpen in de Spoedzorg een super combinatie.

Kijk op Prijzenlijst wat Lokkie looks nog meer aanbiedt.

Waar vindt je Lokkie Looks?

Rockanje aan zee!

Lokkie looks is sinds zomer 2020 gevestigd in Rockanje.

U kunt per e-mail, Messenger of telefonisch contact opnemen. Lokkie Looks staat voor u klaar om uitleg te geven over de behandelingsprocedure en eventuele vragen te beantwoorden. Indien wenselijk kan u een adviserings- afspraak met Lokkie Looks maken.

Ik kijkt er naar uit iets van u te horen!

Contact