06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Cliënten die de Salon bezoeken wensen veilige haar verlening en onzichtbaar voor de naaste omgeving. Het is niet de bedoeling dat je eigen haar achteruit gaat door je haar verlenging. Na het verwijderen van de Hairweave moet je haar nog net zo onbeschadigd en gezond zijn als voor het plaatsen.

De rubberen bevestiging waar Lokkie Looks je hair weave op vast maakt, is de veiligste en ook nog de comfortabelste bevestigingsmethode bij het dragen van haarextensions. Door de flexibiliteit van het beschermende rubber beweegt het natuurlijk met de hoofdhuid mee.

Ook zie je geen bevestiging zitten, en sluit de hair weave naadloos op het hoofd aan. Daar door is het een onzichtbare Hairweave.

Er wordt een laagje beschermende natuurlijke rubber aangebracht die het haar weerhouden van glijden en beschermt tegen de bevestigingsdraadjes.

Bij het verwijderen van de hairweave kamt het rubber er soepel uit, waarna er volledig onbeschadigd en gezond haar achter blijft. Klaar om de hairweave weer te herplaatsen 😊. Zo kan je onbezorgd genieten van je haarverlenging.

meer info Ha!r bevestiging

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *