06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Het maakt het haar maanden lang; Soepel, Glanzend, Sterk en Zeer handelbaar, het haar zal stralen als nooit te voren.

Voor en Na de Botox behandeling

Deze zeer Revolutionaire Botox Proteïne behandeling is ter verbetering van het eigen haar. Deze behandeling is geschikt voor pluizig springerig, droog en dwars haar. Het behandelde haar zal maanden er als herboren uitzien en voelen.

Ben je gewend om langere tijd met je haar bezig te zijn om het mooi glad te krijgen? Of springt er na enkele miezerdruppeltjes de pluis al in het haar? Wil je wel je eigen structuur :slag of krul behouden, maar dan wel wat meer getemt?

Dan is een Botox Hair behandeling het gene wat je zoekt!

Beschadigde breekbare haren zullen door de Botox Hair behandeling versterkt en gevoed worden. Daarbij zal het er ook voor zorgen dat het haar een gezonde glans en kleur terug krijgen.

Er worden bij deze behandeling geen zwavelbruggen verbroken alles gebeurt in de 1e laag van het haar, waar het optimaal gevoed wordt van aanzet tot punt. Het is geen chemische behandeling.

In tegenstelling tot Keratinebehandelingen blijft het haar met een Botox proteïne behandeling meer een natuurlijke slag behouden.

De behandeling blijft gemiddeld zo 3 tot 4 maanden in het haar, en geeft veel kam, droog en stylings comfort.

Klant: Sinds ik Botox proteïne behandeling heb laten doen wil ik niet meer anders het is geweldig!! eindelijk geen pluizig droog haar meer.

De Botox Proteïne behandeling is er vanaf €85,- . Stel u vraag hier