06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Een keratine behandeling zorgt er voor dat het haar 80% makkelijker stijl te maken is. Het geeft het haar een super glans. Voor mensen die stijler en gladder haar willen is deze behandeling een zegen.

Deze Keratine behandeling hersteld en voedt het haar. De keratine, (waar het haar ook uit is opgebouwd) wordt waar het mist weer aangevuld en legt een beschermend laagje om het haar heen op de koop toe.

De houdbaarheid van de Keratine behandeling is 3 tot 4 maanden, dat hangt sterk samen met de structuur en de verzorging van u haar.

De keratine behandeling word om het haar geseald, dit zorgt voor die stijlere look maar ook wordt het haar verzwaard. Voordeel van Softliss Keratine behandelingen is dat deze volkomen veilig is zonder schadelijke stoffen zo als Formaldehyde.

Alleen droog geblazen met de föhn

Heb je dwars tot krullend haar, en wil je jouw haar maanden lang getemd hebben in een soepel, gladde, pluis vrije, gezonde en meegaande coupe dan is de Keratine behandeling perfect voor jouw haar.

let op! Dit is geen straight- behandeling, om de optimale stijle look te verkrijgen moet u zelf wel wat aan het haar doen, dit zal echter veel makkelijker gaan en daarbij langer houdbaar zijn.

De prijs van een Keratine behandeling hangt af van de lengte en/of de dikte van je haar. De behandeling in er al vanaf €85,- . En duurt ongeveer 2,5 uur.