06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Beetje twijfelend met wat ze kon ze verwachten, nam ze plaats in de kapperssstoel.

Aan de hand van de producten die ze mee had genomen om haar eigen krullen te creëren, kon ik een goede inschatting maken in welk model ik het zou “voor”knippen, welke Curlsys techniek het beste bij haar haar zou passen, en met welke finish producten ik haar haar in model ging brengen. Tijdens de behandeling heb ik alles uitgelegd, waarom ik, welke handeling, waarom heb gekozen voor haar haar. Ondanks ik van mening ben dat iedereen zijn eigen ervaringsdeskundige is, als het om hun eigen slag of krullen gaat, geef ik uitleg hoe ik de krullen in model breng.
Ik heb haar haar heel geduldig vooral met de difusser gedroogd, zonder er met mijn handen aan te zitten tot het bijna helemaal droog was, daarna heb ik het knedend in model gebracht en lekker los geschud. En dit is het resultaat 🥰

Ze was er enorm blij mee, nog nooit waren haar grove krullen zo gewillig in model gevallen!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *