06-45162311

E-mail

info@lokkielooks-haarextensions.nl

Openingstijden op afspraak:

Ma-za: 10:00 - 17:00u

Hebben Tape Extensions veel voordelen? Lokkie Looks biedt prachtige Tape Extensions aan. De Tapes die Lokkie Looks aanbiedt zijn net als de keratine extensions en de Weave 100% van echt menselijk haar.

Het grootste voordeel is wel het draag comfort, je voelt ze nauwelijks zitten. Door de flexibele dunne bovenkant in de zelfde kleur van het haar liggen de 4 cm brede strips plat tegen het hoofd. Door dat de strips het haar mooi verspreiden, krijg je een mooi verdeeld geheel. Het draagvlak van de extension is zo verdeeld dat er geen extra belasting op bepaalde punten ontstaan.

Het mooiste van alles is nog wel dat deze Extensions herplaatsbaar zijn!!

Het omhoog plaatsen van de Extensions gebeurt tussen de 6 en 8 weken, en dit kan gedaan worden tot de kwaliteit van de tapes en het haar afneemt.

Het plaatsen van de Tape Extensions gaat zeer snel. Er word geen enkele vorm van warmte toegepast. Bij het hergebruiken van de extensions, hoeven ze na het reinigen en re-tapen alleen nog maar terug geplaatst te worden, het model zit er nog in.

Dit mooie systeem staat bekend als, het minst schadelijk voor het eigen haar, van alle haar verlengingssystemen.

Wilt u meer weten over dit systeem of een ander haar verlenging systeem? Laat u door Lokkie Looks informeren of maakt u gerust een afspraak voor vrijblijvend advies.

contact

  • Voor en Na Foto Tape Extensions.

Annemieke

Lokkie Looks

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *